A Joomla! megkönnyíti bármilyen honlap indítását. Ha brosúraweblapot óhajt, vagy nagy online közösséget épít, a Joomlával percek alatt felhúzhat egy webhelyet, amit igény szerint extra funkciókkal egészíthet ki. A több száz fellelhető bővítmény a webhely szolgáltatásainak kibővítésében fog segíteni.


Címlap Tevékenységek
Tevékenységek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. augusztus 11. hétfő, 22:13

Az előző kiadásokhoz hasonlóan, a Joomla! egyesített és könnyen használható keretrendszert nyújt a különféle webhelyekre történő tartalom továbbításához. Az internet változó természetének és a kialakuló webes technológiák alátámasztásához alaposan át kellett strukturálnunk a Joomla! alapfunkcióit, s mi ezt az erőt sok kihívás leegyszerűsítésére használtuk fel a mostani felhasználói kezelőfelületben. A Joomla! 1.5 sok új funkcióval rendelkezik.

 

A Joomla! 1.5 kiadás céljai a következők:

  • Az eredeti Mambo alapokhoz képest lényegesen jobb használhatóság, kezelhetőség és méretezhetőség.

  • A hozzáférhetőség kiterjesztése az internacionalizálás, a duplabájtos karakterek és a jobbról balra írásirányú nyelvek, többek közt az arab, a farszi és a héber támogatása.

  • A webes szolgáltatásokon és távoli hitelesítésen, mint a Lightweight Directory Access Protocol (LDAP), keresztüli külső alkalmazások integrálásának kibővítése.

  • A tartalomtovábbítás, a sablonok és a megjelenítési képességek továbbfejlesztése a kisegítő lehetőségekkel foglalkozó szabványok és a bármilyen irányba történő tartalomtovábbítás támogatására.

  • Fenntarthatóbb és rugalmasabb keretrendszer a komponens- és bővítményfejlesztők számára.

  • A komponensek, sablonok, modulok és más bővítmények régebbi verzióval való kompatibilitás biztosítása.

 

Módosítás dátuma: 2014. január 08. szerda, 23:46
 

Friss hírek

Népszerű


Copyright © 2013 Ferro-Land Kft. honlapja. Minden jog fenntartva !
Honlap készítője: Ágotai Olivér - OLIWARE