A Joomla! megkönnyíti bármilyen honlap indítását. Ha brosúraweblapot óhajt, vagy nagy online közösséget épít, a Joomlával percek alatt felhúzhat egy webhelyet, amit igény szerint extra funkciókkal egészíthet ki. A több száz fellelhető bővítmény a webhely szolgáltatásainak kibővítésében fog segíteni.


Címlap Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. augusztus 11. hétfő, 22:13

A Ferro-Land Kft. jognyilatkozata

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A Ferro-Land Kft. (továbbiakban: Ferro-Land Kft.) weboldalának megtekintésével (a www.ferrolandkft.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Szerzői jogi védelem
A Ferro-Land Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Ferro-Land Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Az információkat magyar nyelven olvashatják.

A weboldalakon található információk
A Ferro-Land Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Ferro-Land Kft. törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, pontosságáért nem vállal felelősséget. Az aktuális feltételrendszert a jogszabályoknak megfelelően közzétett mindenkor hatályos Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák.

A felelősség kizárása
A Ferro-Land Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A Ferro-Land Kft. honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a Ferro-Land Kft. nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. A Ferro-Land Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek a Ferro-Land Kft. weboldalaihoz kapcsolódnak. A Ferro-Land Kft. nem vállal felelősséget olyan weboldalakon található információkért, anyagokért, amelyen a Ferro-Land Kft., illetve annak weboldalai megemlítésre kerülnek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok
Amennyiben Ön anyagot bocsát a Ferro-Land Kft. rendelkezésére, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak a Ferro-Land Kft. általi - ellenérték nélküli - részbeni vagy egészbeni nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához, továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben az Ön által rendelkezésre bocsátott anyaggal összefüggésben a Ferro-Land Kft.-vel szemben harmadik személy bármilyen igényt támaszt, a Ferro-Land Kft.-t mentesíti a helytállási kötelezettség alól. A fentiek nem vonatkoznak a Ferro-Land Kft. tudomására jutott személyes adatokra, információkra.

A személyes adatok védelme
A Ferro-Land Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Ferro-Land Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Ferro-Land Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje. A Ferro-Land Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, a Ferro-Land Kft.-vel kötött szerződéseire vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást védettként  kezel. A Ferro-Land Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemben részesíti, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Újszász, 2013.12.23.

 

Ferro-Land Kft.

Módosítás dátuma: 2014. január 09. csütörtök, 00:01
 


Copyright © 2013 Ferro-Land Kft. honlapja. Minden jog fenntartva !
Honlap készítője: Ágotai Olivér - OLIWARE