A Joomla! megkönnyíti bármilyen honlap indítását. Ha brosúraweblapot óhajt, vagy nagy online közösséget épít, a Joomlával percek alatt felhúzhat egy webhelyet, amit igény szerint extra funkciókkal egészíthet ki. A több száz fellelhető bővítmény a webhely szolgáltatásainak kibővítésében fog segíteni.


Címlap Hírek Üdvözli a Joomla!
Üdvözli a Joomla! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. augusztus 12. kedd, 10:00
A Joomla! egy ingyenes, nyílt forráskódú keretrendszer és tartalomközzétevő rendszer, melyet azért terveztünk, hogy gyorsan lehessen vele interaktív, többnyelvű webhelyeket, online közösségeket, médiaportálokat, blogokat és e-kereskedelmi alkalmazásokat építeni.

Joomla! logóA Joomlának könnyen használható felhasználói kezelőfelülete van, mely leegyszerűsíti nagy mennyiségű tartalom, többek közt HTML, dokumentumok és multimédia kezelését és közzétételét. A Joomlát mindenféle méretű szervezet használja nyilvános webhelyek, intranetek és extranetek céljából, több ezer felhasználót számláló közösség támogatásával.

Fejlesztői erőforrások teljesen dokumentált könyvtárával a Joomla! lehetővé teszi egy webhely minden aspektusának testreszabását, beleértve a megjelenítést, az elrendezést, az adminisztrációt és a külső alkalmazások gyors beépítését.

A Joomlának gazdag az öröksége, és többször a CMS-ek királyává koronázták. Most még több üzemanyaggal a tankjában a Joomla! rákapcsol, és fejlesztői energiát bocsát ki, miközben a felhasználói élményt sokkal barátságosabbá teszi. Mindazok számára, akik mindig vágyakoztak a megnövekedett bővíthetőség után, a Joomla! 1.5 most mindezt valóra váltja.

Az új keretrendszer, a teljesen az alapoktól történt újraírás, és a rendkívül aktív fejlesztőcsapat adja "a következő generációs CMS-t" az Ön kezébe. Lehet Ön rendszerépítész vagy abszolút 'zöldfülű', a Joomla! a tartalomtovábbítás következő szintjére tudja Önt emelni. A 'több, mint CMS' olyasvalami, amivel üres szólamként játszadoztunk, mert az új Joomla! API-nak olyan hatalmas ereje és rugalmassága van, hogy Önnek szabad olyan irányt vennie, amerre az Ön alkotó elméje viszi Önt, és a Joomla! segíthet abban, hogy sokkal könnyebben odaérjen, mint régebben.

Webes közzétételen töri a fejét? Gondoljon a Joomlára!

Módosítás dátuma: 2008. augusztus 12. kedd, 10:00
 


Copyright © 2013 Ferro-Land Kft. honlapja. Minden jog fenntartva !
Honlap készítője: Ágotai Olivér - OLIWARE